Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Jednoduše – STATECH

Zveřejněno: 20. 5. 2016

Statech jako oficiální dealer pracovních plošin značky GENIE rozšiřuje své teritorium v oblasti prodeje o další státy jižní Evropy a zároveň posiluje svojí flotilu o přívěsné plošiny dánské značky OMME LIFT.

Vpravo Jenö Gombas ( zástupce společnosti STATECH)

O společnosti Statech bylo již v předchozích letech napsáno v mnoha různých publikacích zabývajících se stavební technikou, a proto tuto společnost není potřeba dlouze představovat. V krátkosti zmíníme, že STATECH na tuzemském trhu v oblasti pronájmu plošin působí přes deset let a v současné době má ve své nájemní flotile přes 750 pracovních plošin ,vysokozdvižných vozíků a manipulátorů. Pro rok 2016 společnost na základě požadavků od zákazníků zařadila do flotily několik přívěsných plošin od dánského výrobce OMME LIFT.

Zdvihací plošiny OMME LIFT

OMME LIFT je jedním z předních výrobců zdvihacích plošin montovaných na přívěsných a pásových podvozcích s pracovní výškou až do 42 m. OMME LIFT má dlouholetou tradici výroby kvalitních produktů se zaměřením na potřeby zákazníků. OMME LIFT je velice dobře známou společností mezi odborníky pro jeho vysokou kvalitu, spolehlivost a dlouhou životnost výrobků, což je dělá preferovaným dodavatelem plošin.

OMME LIFT bylo založeno v roce 1906 a je rodinnou společností. Výroba pracovních plošin byla zahájena v roce 1980.

OMME LIFT staví svůj obchod na důvěře a poctivosti již více než sto let. Základy těchto principů vytvořili prostředí pro jejich úspěch a vývoj, který vzešel z drobné výrobní činnosti místního kováře a vypracoval se až na mezinárodní výrobní společnost, jakou je OMME LIFT dnes. OMMEL LIFT má moderní výrobní provoz přímo v srdci Dánska, odkud dodává plošiny do více než čtyřiceti zemí světa. OMME LIFT získal také „Cenu cti krále Frederika IX” za výjimečné exportní snahy. Také byl oceněn firmou Ernst & Young jako „podnikatel roku”.

V oblasti prodeje STATECH posílil prodejní team o zástupce pro maďarský trh a jednou z prvních prodejních aktivit bylo dodání automobilové nástavby (23 m) Italského výrobce CTE pro servisní středisko německých aerolinek Luftahansa, které se nachází na mezinárodním letišti v Budapešti. Mimo této nástavby využívá Lufthansa i kloubové pracovní plošiny značky GENIE.

Plány do budoucna

Co se týče budoucích plánu společnosti STATECH, tak stěžejním projektem je vybudování nové pobočky v Brně. V současné době kapacita brněnské pobočky není dostačující jak pro pronájemní, tak i pro servisní účely a z toho důvodu se společnost STATECH rozhodla vystavět nové moderně vybavené servisní středisko v Brně. Tento projekt bude zahájen v letošním roce s otevřením pro naše zákazníky v roce 2018. Veškeré podrobnosti o společnosti STATECH naleznete na internetových stránkách www.statech.cz.

Autor: Pavel Foltýn
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek

DEMTEC Service představuje automatické rychloupínací systémy OilQuick

Zveřejněno 22.3. Výměna mechanického a hydraulického příslušenství na stavební stroje nebyla snad nikdy jednoduší. Z pohodlí kabiny, s maximálním jištěním a doslova za pár vteřin zvládne průměrně zkušený strojník vyměnit pracovní nářadí na svém stroji. Společnost… celý příspěvek