Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Metso Czech Republic, s.r.o. dodalo v loňském roce další dvoustupňovou mobilní linku na pásech pro firmu KARE Praha, s.r.o.

Zveřejněno: 4. 8. 2016

V posledních letech se firma Metso prosazuje trvalou inovací svých produktů, které nabízí spotřebiteli spolehlivější a bezpečnější provoz, nižší provozní náklady, jednodušší instalaci a vyšší výkon. V souladu s tímto trendem firma dodala další dvoustupňovou mobilní linku na pasech pro firmu KARE Praha, s.r.o.

Lokotrack® typ LT106TM

Mezi nejnovější inovované produkty, z nichž některé již pracují na českém a slovenském trhu, patří např. čelisťový drtič C120, kuželový drtič Nordberg typ HP3, kuželový drtič GP220 s možností instalce až 7 zdvihů na jednom pouzdru, dále pak mobilní čelisťové, kuželové drtiče a třídiče, např. známý Lokotrack® typ LT106 nyní s koncepcí radiálního odhliňovacího pasu, Lokotrack® LT120E s pohonem elektro/diesel nebo např. nejnovější kuželový drtič s trojsítným třídičem velikosti 1,5× 5,48 m na jednom pasovém podvozku, tzv. 2 v 1, typ Lokotrack® LT220D. Dále firma posiluje v mokré mobilní úpravě kameniva a nabízí nejen do pískoven mobilní třídiče se sprchováním sít např. ST4.8 „Rinser” s možností instalace duálního pohonu diesel/elektro.

Lokotrack<sup>&reg;</sup> typ LT200HPS-II
Lokotrack<sup>&reg;</sup> typ LT200HPS-II

Lokotrack® typ LT106

Lokotrack® typ LT106 je drtič převážně určený pro drcení tvrdého kameniva spojený s častými transporty na různá místa zakázek. Má optimalizovanou spotřebu paliva. Nový hydraulický systém spojený s nízko-emisním motorem CAT C9.3 Tier 4 a vyšší hmotností na setrvačnících drtiče C106 nabízí průměrnou spotřebu paliva v rozmezí 17 – 22 l/h při udržení flexibilního drtícího procesu, bezpečnosti a stability hydraulického pohonu.

Na video je možné se podívat na www.youtube.com.

KARE Praha, s.r.o.

Firma Metso Czech Republic, s.r.o. uvádí na jaře tohoto roku do provozu druhou dvoustupňovou mobilní drticí a třídicí linku na pasech pro výrobu vysoce kvalitních štěrků a drtí, čímž zvýšila efektivitu a konkurence-schopnost majitele linky, firmy KARE Praha, s.r.o. Linka sestává ze dvou strojů: čelisťového drtiče nový typ Lokotrack® typ LT106, kuželového drtiče se závěsným dvousítným třídicím modulem typ Lokotrack® typ LT200HPS-II pro II. stupeň drcení. Výkon na vstupu do linky se pohybuje v rozmezí 220 až 260 t/h a závisí na druhu zpracovávaného materiálu, typu požadovaných produktů a na povětrnostních podmínkách. Firma KARE Praha, s.r.o. je tak schopna touto druhou sestavou Metso posílit další nové poptávky a plně pokrýt výrobní kapacitu až 500 000 tun ročně.

Krátce o firmě

Metso je celosvětová strojírenská a výrobní společnost s ročním obratem 3,7 miliard EUR (údaj z r. 2014). Jeho 16 000 zaměstnanců v 50 zemích světa zajišťuje služby v různých průmyslových odvětvích, především pak v průmyslu zpracování kamene a minerálních surovin a průmyslu energetickém.

Autor: Ing. Pavel Horuta
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek

DEMTEC Service představuje automatické rychloupínací systémy OilQuick

Zveřejněno 22.3. Výměna mechanického a hydraulického příslušenství na stavební stroje nebyla snad nikdy jednoduší. Z pohodlí kabiny, s maximálním jištěním a doslova za pár vteřin zvládne průměrně zkušený strojník vyměnit pracovní nářadí na svém stroji. Společnost… celý příspěvek