Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Mezinárodní veletrh INTERMAT 2003

Zveřejněno: 28. 3. 2003

Termín zahájení mezinárodního veletrhu stavební a zemní techniky INTERMAT 2003, který se uskuteční v Paříži na severním výstavišti Villepinte ve dnech od 13. do 17. května 2003, se neúprosně blíží. Jedním z hlavních témat veletrhu bude také oblast životního prostředí. Proto veletrh INTERMAT pro tuto problematiku vytvoří na výstavišti zvláštní sekci.



V halách 3 a 4 se toto téma objeví především v expozicích zaměřených na zpracování, recyklaci a likvidaci materiálů a dále na přímou ochranu a rekultivaci životního prostředí. Kromě tradiční nabídky strojů a zařízení na drcení a manipulaci stavebního odpadu bude sekce rozšířena o techniku na třídění a zhodnocování odpadu. Vystavovatelé jsou připraveni nabízet rovněž řešení a služby zaměřené na ochranu životního prostředí ve stavebnictví.

V části haly 4 je vyčleněn prostor s názvem Village Environment, určený především odborníkům z této oblasti. Budou se zde setkávat, vyměňovat zkušenosti a prezentovat své názory. Tento sektor má zahrnovat dvě části: jednak vlastní výstavu strojů, zařízení a nabídku řešení, jednak prostor pro konference a přednášky.

Ty se uskuteční v průběhu čtyř dní a jejich témata jsou následující:
• hodnota stavebního odpadu,
• využití a likvidace stavebního odpadu,
• nové možnosti zhodnocení stavebního odpadu,
• demolice a znečištění prostředí,
• řešení problémů v souvislosti s uhlovodíky,
• zařízení a životní prostředí.

Tematiku nových technologií, napomáhající v oblasti stavební a zemní techniky k účinnější ochraně životního prostředí, integrálně doplňuje expozice v hale 5B, kde v sekci motorů představí jejich výrobci svá originální řešení, zaměřená tentokrát na problematiku snižování hlučnosti a emisí.

Další informace lze získat na kontaktní adrese:
ACTIVE COMMUNICATION, zastoupení francouzských veletrhů,
Anglická 28, 120 00 Praha 2, tel.: 222 518 587, fax: 222 512 058,
e-mail: active@telecom.cz.
Na uvedené adrese můžete rovněž získat zdarma i vstupní osobní kartičky na veletrh INTERMAT 2003 a další informace, týkající se cesty na veletrh a ubytování.
Karel Kurka
Autor: Karel Kurka
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek

DEMTEC Service představuje automatické rychloupínací systémy OilQuick

Zveřejněno 22.3. Výměna mechanického a hydraulického příslušenství na stavební stroje nebyla snad nikdy jednoduší. Z pohodlí kabiny, s maximálním jištěním a doslova za pár vteřin zvládne průměrně zkušený strojník vyměnit pracovní nářadí na svém stroji. Společnost… celý příspěvek