Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 20.4. – svátek slaví Marcela

Nová centrála Volvo Construction Equipment v České republice

Zveřejněno: 16. 1. 2012

Od 1. října 2011 je v provozu nově vybudovaná centrála Volvo Construction Equipment v České republice. Nové sídlo bude výhradně provozováno společností Volvo Stavební stroje Czech s.r.o., která je zároveň investorem projektu. Realizací stavby Volvo pověřilo svou organizační složku Volvo Real Estate a jako generálního dodavatele spol. STRABAG a.s.

Nová stavba nabízí nejen zaměstnancům společnosti Volvo Stavební stroje Czech s.r.o., ale především jejím váženým klientům profesionální zázemí ve standardu odpovídajícímu leaderovi trhu stavebními stroji – počínaje prodejem nových a použitých stavebních strojů přes servisní služby nově i formou tzv. halového servisu, konče prodejem originálních náhradních dílů a maziv z nového centrálního skladu pro celou Českou republiku.

Vše na jednom místě

V budově najdou své zázemí i další členové koncernu Volvo Group. Konkrétně česká divize Volvo Financial Services což znamená, že nebude chybět ani online nabídka zajímavého financování strojů, anebo pobočka společnosti Volvo Truck Czech s nabídkou truck služeb pro své klienty, či vedení Volvo Real Estate.

Stavba nové centrály se nachází nedaleko Prahy v těsné blízkosti dálnice D5 směr Plzeň přímo na sjezdu EXIT 10.

Celková plocha pozemkunového sídla činí 15 000 m2, z toho velikost zastavěné plochy je 2 000 m2. Jak plocha pozemku, tak samotná stavba jsou do budoucna připraveny na další možnou expanzi. Vlastní budova se skládá z administrativní části, skladu náhradních dílů, olejového hospodářství, servisních dílen a myčky strojů.

Servisní zázemí

Dílenské prostory budou vybaveny nejmodernějšími technologiemi tak, aby v nich bylo možné realizovat kompletní halový servis stavebních strojů vč. zimních údržeb a generálních oprav a to od těch nejmenších až po stroje velikosti 70 t. Podobně bude vybaveno servisní zázemí pro opravy trucků. Nedílnou součástí areálu jsou rozsáhlé odstavné a parkovací plochy připravené mimo jiné pro půjčovnu stavebních strojů.

Zahájení ověřovacího provozu v novém objektu připadlo na měsíc říjen letošního roku. Oficiální otevření plánuje společnost Volvo Stavební stroje Czech s.r.o. pro své klienty na 1. polovinu roku 2012.

Těšíme se s Vámi brzy na viděnou v novém! Tým Volvo Stavební stroje Czech s.r.o.

Autor: Hana Hulejová
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek