Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Nové sídlo společnosti TOI TOI otevřeno

Zveřejněno: 19. 3. 2005

Společnost TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. dne 13. 1. 2005 oficiálně otevřela své nové sídlo. Od začátku tohoto roku působí na nové adrese – Pražská 264 ve Slaném. Nové sídlo společnosti vyrostlo v bývalém areálu stavebního podniku na okraji Slaného, kde společnost vybudovala novou administrativní budovu, skladovací areál a nové technologie pro likvidaci odpadů.

Nové sídlo vznikalo během 9 měsíců a celková investice se vyšplhala na více než 20 miliónů Kč. Areál ve Slaném má rozlohu 17 000 m2 a společnost TOI TOI očekává, že nové prostory přispějí ke zkvalitnění služeb a zvýší možnosti společnosti na trhu. „Vývoj společnosti nás dovedl k tomu, že nový areál byl více méně nutností. Doufám, že nové zázemí přispěje ke spokojenosti zaměstnanců společnosti a obyvatel Slaného. Sídlíme na okraji města a naše automobily již nebudou jezdit přes obydlené území,“ uvedl pan Karel Svoboda, jednatel a ředitel společnosti TOI TOI v ČR. Společnost TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. působí na českém trhu již 11 let a během této doby si vybudovala vedoucí pozici na trhu v oblasti mobilních systémů. Je dceřinou společností skupiny TOI TOI Sanitärsysteme GmbH, která v SRN působí již od roku 1974.


Nové sídlo společnosti TOI TOI

Snaha o bezproblémové zajištění kompletního hygienického hygienického servisu a neustále se zvyšující nároky klientů přivedly firmu k rozšíření svého programu. Celorepublikově známé mobilní toalety s nápisy společnosti TOI TOI již nejsou jediným produktem firmy. Firma začala pronajímat kancelářské, sanitární a skladové kontejnery, ale také například mobilní stavební oplocení.
Dokázala tedy vytvořit pro své zákazníky tzv. zařízení staveniště na klíč. Rovněž v oblasti krátkodobého pronájmu se společnost stala dodavatelem hygienického servisu na klíč, jelikož rozšířila pronájem stanů, koupelen, odpadkových košů, osvětlení či oplocení. Řada produktů společnosti TOI TOI nechyběla na důležitých stavbách po celé republice, ale také zajišťovala kompletní zázemí na rozsáhlých společenských akcích (pro představu například megakoncerty hudebních skupin – Pink Floyd, Rolling Stones, ale také návštěva papeže či letecké dny v Hradci Králové).


Karel Svoboda, jednatel a ředitel společnosti TOI TOI v České republice, Vendula Svobodová, Harald Müller

K hlavním zákazníkům této společnosti patří zejména stavební firmy, městské úřady, organizátoři sportovních a kulturních akcí a nyní nově i armáda ČR. Společnost TOI TOI, sanitární systémy, s r.o. od začátku roku 2005 začala tedy působit ve svém novém sídle ve Slaném, ale také nadále rozvíjí a podporuje své pobočky po celé republice. Regionální pobočky sídlí v Českých Budějovicích, Plzni, Brně a Hradci Králové. Firma tedy pokryla celé území naší republiky a především dokáže snadno, rychle, kvalitně a především ekonomicky zajišťovat svou činnost.
Autor: Petra Koťanová
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek

DEMTEC Service představuje automatické rychloupínací systémy OilQuick

Zveřejněno 22.3. Výměna mechanického a hydraulického příslušenství na stavební stroje nebyla snad nikdy jednoduší. Z pohodlí kabiny, s maximálním jištěním a doslova za pár vteřin zvládne průměrně zkušený strojník vyměnit pracovní nářadí na svém stroji. Společnost… celý příspěvek