Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 25.4. – svátek slaví Marek

Pracovní plošiny ROTHLEHNER pro výstavbu a manipulaci

Zveřejněno: 10. 8. 2016

Společnost ROTHLEHNER pracovní plošiny s.r.o. se zabývá prodejem, servisem a poradenstvím v sektoru pracovních plošin. Koncepce firmy je založena na prodeji široké škály pracovních plošin, kvalitním odborném servisním zázemí a dlouhodobém vztahu jak s dodavateli, tak se svými zákazníky.

Spolehlivý partner pro servis plošin

Pro všechny typy plošin poskytuje ROTHLEHNER autorizovaný servis a dodávky náhradních dílů. Servisní centrála v Praze Horních Počernicích patří k nejmodernějším servisním střediskům pracovních plošin ve střední Evropě. K dispozici je také 10 servisních vozidel a sklad náhradních dílů s 9000 položkami. Společnost je částí velké mezinárodní sítě servisu pracovních plošin, která působí v Německu, Polsku a Rakousku a tvoří nejsilnější servisní skupinu specializovanou pouze na servis pracovních plošin ve střední Evropě.

Pro sektor stavební výroby nabízí ROTHLEHNER samohybné pracovní plošiny největšího evropského výrobce Haulotte Group s produkcí 20 000 strojů ročně. Předností plošin Haulotte je především kvalitní evropské provedení, spolehlivost a pracovní charakteristiky – velké stranové dosahy, intuitivní ovládání a snadná údržba.

Nové modely kloubových plošin pro stavebnictví

Společnost Haulotte si od počátku udržuje pozici vedoucího inovátora v kloubových samohybných plošinách. Rozsáhlý program získávání zpětné vazby od uživatelů plošin umožňuje provádět inovace, které reagují na požadavky trhu. Nové koncepční změny snižují především výrazným způsobem provozní náklady strojů v jejich životním cyklu. Úspor u terénní kloubových plošin je dosaženo instalací nejmodernějších pohonných agregátů Kubota. Servisní náklady snižuje využití spolehlivých komponent renomovaných výrobců BOSCH, SAUER DANFOSS, HYDRAFORCE, DEUTSCH a dalších. Provozní úspory jsou dále dány snížením časů jednotlivých servisních úkonů a zkrácením doby vyhledávání závad. Stroje využívají moderní generaci řídící elektroniky s možností vzdálené realtime diagnostiky.

Z hlediska obsluhy stroje byl kladen zvýšený důraz na bezpečnost práce a prevenci rizik při zachování jednoduchého, přehledného a spolehlivého systému ovládání. Jako výrazný bezpečnostní prvek vyvinula společnost Haulotte zařízení, které aktivně chrání obsluhovatele v pracovním koši proti specifickému riziku tzv. chycení do pasti (přimáčknutí obsluhovatele k zábradlí pracovního koše po kolizi s pevnou překážkou ve výšce). Active Shield Bar je patentovaným zařízením a je možné ho instalovat na všechny modely kloubových strojů Haulotte.

V červnu proběhla malá oslava s dodavatelem Haulotte – skupina ROTHLEHNER za dobu spolupráce s nejvýznamnějším evropským producentem dodala již 2000 plošin francouzské produkce. Dvoutisící plošina byla dodána české firmě SICO pracovní plošiny, největší ryze české půjčovně, která operuje na českém trhu.

Pro další informace se podívejte na stránky www.rothlehner.cz. V ucelené řadě kloubových strojů nové generace najdete stroje od pracovní výšky 16 m do 43 m.

Autor: Marek Tomášek
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek