Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 28.3. – svátek slaví Soňa

Představení prodejní a servisní sítě Barum

Zveřejněno: 6. 11. 2006

Servisní a prodejní sí Barum tvoří společnosti Barum Continental s.r.o. a Barum Centrum Praha s.r.o. Obě společnosti pokrývají celé území České republiky. Jedná se o jedinou skutečně ucelenou prodejní a servisní sí na území České republiky. Společnost Barum Continental s.r.o. je součástí koncernu Continental, který je největším evropským výrobcem pneumatik.

Praha a střední Čechy

V Praze a středočeském regionu provozuje servisní a prodejní místa společnost Barum Centrum Praha s.r.o. Praha je pokryta devíti provozovnami a dalších jedenáct provozoven obsluhuje středočeský region, z celkového počtu poskytuje patnáct provozoven i servis pro nákladní vozidla. Společnost Barum Centrum Praha s.r.o. zaměstnává v současné době 230 zaměstnanců.


Mobilní servis pro manipulační techniku

Zbytek území České republiky

Ostatní území České republiky pokrývá svou sítí společnost Barum Continental s.r.o. Celkem 46 provozoven, v každém z bývalých okresních měst a ve větších regionech i v menších sídlech, nákladní servis je provozován na 25 místech. K dispozici je 151 servisních stání pro osobní vozy a 40 pro nákladní vozy. Společnost Barum Continental s.r.o. zaměstnává 4000 zaměstnanců.

Partnerské pobočky pro lepší dostupnost

Celá tato síť je ještě zahuštěna franchisovými partnery v místech, kde by dostupnost vlastních provozoven přesahovala 25 km.


Mobilní servis při práci

Kompletní nabídka pneumatik i služeb

Značky Barum a Continental tvoří základ nabídky sortimentu sítě Barum, v servisních provozovnách je ale i kompletní nabídka dalších značek, zejména koncernových jako Uniroyal, Semperit, General Tire a dále Michelin, Goodyear, Dunlop, Fulda, Firestone, Bridstone a dalších světových značek. Filozofie sítě Barum je postavena na neustálém zvyšování kvality poskytovaných služeb. Zaměstnanci jsou průběžně školeni tak, aby byli schopni každému zákazníkovi nabídnout optimální druh výrobku a služby. Díky průběžné výstavbě a modernizaci servisních provozoven se rozsah nabízených služeb neustále doplňuje. Všechny dislokace vozidel společností, jsme schopni obsloužit prostřednictvím našich provozoven. V případě naléhavé situace lze zabezpečit mobilní servis mimo provozovnu jak v pracovní dobu, tak i mimo pracovní dobu, o víkendech a ve svátcích. Pro tyto potřeby slouží dvě speciálně upravená vozidla.


Hydraulická ruka...

...je nezbytná

Mobilní servis pro stavební a těžební stroje

Skutečným bonbonkem je služba mobilního servisu pro stavební a těžební stroje, kde mnohdy váha pneu s diskem představuje hmotnost okolo jedné tuny. Jediný vůz v České republice, speciálně upravený pro servis těchto vozů, společnost Barum Centrum Praha s.r.o. představila na jaře loňského roku. Vůz je plně soběstačný, vybaven hydraulickou rukou, kompresorem a elektrocentrálou, tedy zdroji energie pro vysokotonážní hevery a montážní stroj. Vůz se, díky své velice dobré průchodnosti terénem a vybavením zajištujícím maximální bezpečnost práce, stal velice užívaným především stavebními společnostmi.

Mobilní servis pro vysokozdvižné vozíky a další manipulační techniku

Druhý vůz, který byl postaven rok předtím, má shodné vybavení, ale zde není součástí výbavy hydraulické ruka, ale lis na pneuservis plnopryžových pneu, užívaných na vysokozdvižných vozících a podobné technice.

Vyzkoušejte služby mobilního servisu

Centrum tohoto servisu je soustředěno a řízeno z servisní provozovny Barum Centrum Praha Smíchov, Nádražní ul. Možnost vyzkoušet si funkčnost mobilního servisu a prezentaci přímo na vašem pracovišti projednávejte s centrálou mobilního servisu na čísle 602 266 613.

Autor: Antonín Matys, ml.
Foto: Archiv firmy Barum Centrum Praha s.r.o.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Pojízdné pístové kompresory z Chrástu. Nechyběly na žádné československé stavbě

Zveřejněno 27.3. Většinu své služby stály mimo pozornost jakýchkoliv nadšenců. Často zastrčené stranou někde v rohu staveniště. Je to pochopitelné – nejednalo se o působivé pohybující se siláky, kteří by zvedali těžká břemena či rozrývali nepoddajnou zeminu. Pokud… celý příspěvek

S-DEUTZ jste vždy o krok napřed. Ucelená nabídka služeb pro maximální péči o motor

Zveřejněno 25.3. Společnost DEUTZ AG, významný výrobce motorů přináší pro své stávající i potenciální zákazníky nové služby nesoucí název S-DEUTZ. Proč písmeno S na začátku? Protože jsou v něm zahrnuta hned tři anglická slova začínající na „S“ vystihující služby –… celý příspěvek

DEMTEC Service představuje automatické rychloupínací systémy OilQuick

Zveřejněno 22.3. Výměna mechanického a hydraulického příslušenství na stavební stroje nebyla snad nikdy jednoduší. Z pohodlí kabiny, s maximálním jištěním a doslova za pár vteřin zvládne průměrně zkušený strojník vyměnit pracovní nářadí na svém stroji. Společnost… celý příspěvek