Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

TATRA TRUCKS připravila zimní servisní akci

Zveřejněno: 14. 2. 2016

Společně s autorizovanými servisy připravila kopřivnická automobilka zimní akci pro vozidla, která jsou již mimo záruku. Majitelé a provozovatelé vozidel TATRA PHOENIX, na která se po třech letech přestala vztahovat záruka i na vozidla jiných modelových značek, je nyní možnost získat zvýhodněné náhradní díly i servisní služby.

Výhoda autorizovaného servisu

Návštěva autorizovaného servisu, spojená navíc s akčním balíčkem služeb, bývá pro majitele nákladních vozidel TATRA mnohem výhodnější, než návštěva servisů neautorizovaných. Servisní partneři TATRA disponují originálními náhradními díly, které zajistí delší životnost agregátů. Opravy vozidel TATRA probíhají přesně v souladu s pokyny a pravidly výrobce za použití předepsaného nářadí a ve stanovených časových normách. Záruka vysoké kvality tak dává zákazníkovi jistotu, že mu vozidlo bude v dalším období sloužit bez nečekaných komplikací.

Co Vás může potkat v neautorizovaných opravnách a servisech

To, co se dá říci o autorizovaném servisu, to se nedá říci o realizaci oprav v neautorizovaných opravnách a servisech. Tam se zákazník může často setkat s neoriginálními náhradními díly, jejichž životnost je ve srovnání s těmi originálními mnohdy výrazně nižší. Nečekaná porucha pak může způsobit další, někdy i velmi vážnou, technickou závadu na vozidle. Nedodržení předepsaných technologických postupů, neodborná a zdlouhavá identifikace problémů, používání nástrojů, které jsou pouze přizpůsobené k provedení opravy. Nedostatek jiného potřebného vybavení může navíc značně prodloužit dobu opravy vozidla. Následkem je pak nejen překvapivé navýšení ceny opravy s původně avizovanou nízkou hodinovou sazbou, ale hlavně zdržení vozidla v dílně a tím pádem snížení přepravního výkonu, ztráta zakázky nebo v tom nejhorším případě ztráta zákazníka.

Výše uvedená fakta si ale naštěstí uvědomují i ti zákazníci, jejichž tatrovky už mají cosi „natočeno” a využívají služeb autorizovaných servisů TATRA stále více. S novým systémem řízení poprodejních služeb se navíc společnost TATRA TRUCKS rozhodla připravovat pro své zákazníky různé zvýhodněné nabídky v rámci náhradních dílů i balíčků servisních služeb. Zákazníkům se tedy opravdu může vyplatit zajet do nejbližšího autorizovaného servisu TATRA a vyžádat si nejen aktuální nabídku k potřebným náhradním dílům, ale nechat si také odborně zkontrolovat svoji tatrovku. Je tedy opravdu výhodnější šetřit na opravách a v sezóně pak čekat, až se napraví to, co se v rámci levného servisu „nepovedlo”? Autorizovaný servis není při přepočtu na čas, kdy je vozidlo v servisu, zásadně nákladnější než servisy neautorizované. Věnujte patřičnou péči těm věcem, které vám vydělávají!

Zvýhodněná nabídka náhradních dílů. Nyní nakoupíte až o 20% levněji až do 29. února 2016!

  • vložka čističe vzduchu, pylový filtr do topení,
  • filtr paliva, filtr paliva AD BLUE, filtr oleje motoru, vložka do kondenzační jímky, vložka do vysoušeče vzduchu, vysoušeč vzduchu, ohřívač vzduchu motoru, ventil odvodňovací pod vzduchojem,
  • elektroventil, odpojovač baterie,
  • hlavní světlomet, světlo obrysové boční, poziční světlo, hlavní světlomet nad radlicí pro silničáře.

T-Shop − tatrovácký e-shop pro fanoušky se rozrůstá

E-shop se značkovými reklamními předměty, které udělají radost jak kupujícím, tak i jejich přátelům či rodinným příslušníkům. Za sebou má první rok své existence. Originální dárky označené populárním logem TATRA, mezi které patří softshellové bundy, slušivá pánská, dámská i dětská trika s motivy různých modelových řad. A v neposlední řadě designové hrníčky s pískovaným logem udělají radost všem fanouškům. Nabídka se navíc rozrostla o knihu TATRA v archivní dokumentaci. Nyní v akční ceně 1 950 Kč a již brzy přibude unikátní nová kniha! Kniha mapující tři desetiletí účasti vozidel značky TATRA v nejtěžší rallye světa, pověstném Dakaru. Nejen ostrá soutěžní, ale také doprovodná a zákaznická vozidla již třicet let pravidelně, na začátku každého roku, podstupují terénní torturu. Na základě zkušeností z jejich náročného provozu, těží i sériová výroba. Kopřivnická automobilka vždy do Dakarských soutěží nasazovala či podporovala nasazení nejmodernější techniky vycházející ze světoznámého „tatrováckého konceptu nákladního automobilu”.

Před třiceti lety vstoupila značka TATRA na „bitevní” dakarské pole s nejnovějším vozem své produkce T 815. Dnes, stále věrna svému přesvědčení a strategii, obsazuje i po třiceti letech Dakar opět tím nejnovějším a nejmodernějším. Ostrou soutěžní verzí vozu TATRA PHOENIX.Vývoj tatrovácké dakarské techniky a mnoho dalšího i netušeného, přinese kniha autorské dvojice Radomíra Smolky a Milana Olšanského, v níž hraje TATRA hlavní roli.

Další informace naleznete na adrese www.tatra.aba-reklama.cz.

Autor: Ing. Jiří Kašpárek
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek