Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 19.4. – svátek slaví Rostislav

Vítejte do světa RUBBLE MASTER

Zveřejněno: 17. 2. 2014

Rakouská společnost RUBBLE MASTER dnes patří k absolutní světové špičce na poli kompaktního drcení a recyklace. Žluté stroje, navržené s ohledem na výkon a eleganci, excelují v oblasti zpracování druhotných materiálů, ale také přírodního kamene a jiných nerostů.

Zakladatel společnosti, Gerald Hanisch, viděl již v roce 1991 obrovský potenciál recyklačních strojů v kompaktní třídě. Díky vysokým a stabilním investicím do výzkumu nových konceptů a technologií se povedlo strojům RUBBLE MASTER vždy držet o krok před konkurencí. Jako příklad můžeme uvést zavedení konceptu ENVIRO v roce 2003, který zaručuje u všech strojů minimální emise zplodin a hluku, a také maximální eliminaci hlučnosti a prašnosti. Tím jsou stroje RUBBLE MASTER ideální pro recyklaci přímo na místě i ve městech, a to i v husté zástavbě.

Snadná obsluha

Kromě šetrnosti vůči přírodě a okolí jsou stroje RUBBLE MASTER proslavené po celém světě svou jednoduchou obsluhou. Od zavedení principu RM GO! v roce 2009 postačí pouze tři kroky k uvedení stroje do provozu. Po vyložení stroje na místo, jeho zapnutí a naplnění násypky můžete okamžitě profitovat z produkce kvalitního stavebního materiálu.

Za dvaadvacet let své činnosti prodala společnost RUBBLE MASTER po celém světě více než 1 600 kompaktních drtičů. Nápadné žluté stroje jsou rozšířeny po všech kontinentech světa.

Kompletní flotila

Kompaktní drtiče RUBBLE MASTER umožňují díky svému inovativnímu designu a vynikající kvalitě efektivní zpracování stavební suti a kamene přímo na místě. Různé zbytkové materiály z výroby cihel, demolic betonových konstrukcí a stavebního odpadu mohou být recyklovány ve vysoce kvalitní stavební, nebo podkladový materiál.

Společnost pracuje ve třech strategických odvětvích a nabízí vhodné řešení pro drcení recyklovaných materiálů a přírodního kamene pro začátečníky, profesionály a specializované firmy. Pro první skupinu jsou ideálním řešením drtiče RM60 a RM70 GO! Drtič RM60 je vhodnou volbou pro počáteční rozjezd, RM70 GO! je navržen pro společnosti, které již objevily recyklaci a drcení jako svůj nový výdělečný segment. Požadavky profesionálů skvěle splňují stroje RM80 GO! a RM100 GO!. Stroj RM80 GO! je charakterizován zejména svojí všestranností. S RM100 GO!, představeným v roce 2011, získáte již skutečně vysoce výkonný drtič pro všechny aplikace.

RUBBLE MASTER Compact Crusher je ekonomickým řešením pro mobilní zpracování z mnoha důvodů. Stroj je všestranný, výkonný a robustní.

Drtiče RM jsou sestaveny z vysoce kvalitních komponentů a drticích součástí odolných vůči opotřebení a samozřejmě se vyznačují vysokou kvalitou výstupů. Ke čtyřem typům drtičů, které jsou špičkou na trhu v kompaktní třídě, rozšířil RUBBLE MASTER postupně svůj záběr také o třídiče.

GO! pro kompletní řešení drcení a třídění

RUBBLE MASTER nabízí v současnosti kompletní škálu produktů pro recyklaci: výkonné odrazové drtiče pro přípravu materiálu, přes pásové dopravníky, až po kontejnerové a mobilní třídiče. Zákazníci zakoupením drticího a třídicího vybavení RUBBLE MASTER získají výhody plynoucí z jedné kontaktní osoby pro všechny stroje a také z ověřené RM Lifetime Support podpory.

Nové mobilní pásové třídiče

Nové třídiče RUBBLE MASTER jsou kompaktní a všestranné, charakteristické svou výdrží a efektivitou. Série RM HS jsou třídiče na pásovém podvozku, navržené speciálně pro nejtěžší úkoly. Ať již jde o vytěžený přírodní kámen, nebo objemný demoliční materiál, třídiče vykazují vysokou efektivnost a jsou nezávislé na vstupním materiálu.

Pásové mobilní koncové třídiče ze série RM MSC produkují ze vstupního materiálu až pět různých zrnitostí, a nabízejí vysoce kvalitní konečný produkt. Neobyčejný výkon s perfektní separační efektivitou společně s unikátním designem třídičů RUBBLE MASTER přináší zákazníkům jasnou výhodu vůči konkurenci.

RM Lifetime Support

Krátká lhůta od objednání k dodávce napomáhá ke splnění požadavků zákazníků. Absolutní dostupnost a podpora v případě potřeby má u RUBBLE MASTER nejvyšší prioritu. Společnost garantuje intenzivní školení, zkušeného místního partnera, 24 hodinovou servisní linku a RUBBLE MASTER SERVICE CENTRE. V tomto centru jsou skladem všechny náhradní díly pro všechny typy strojů RUBBLE MASTER. Navíc se zákazníci mohou spolehnout na nejlepší rady školených profesionálů. Tento solidní management kvality je spojen také s pestrostí dalších služeb.

Pro celý životní cyklus strojů můžete získat tzv. RUBBLE MASTER Lifetime Support. S nabytím stroje RUBBLE MASTER vzniká dlouhodobé partnerství se zákazníkem. Zájmem výrobce tedy není jenom vývoj a prodej, ale také v servisní podpora zákazníka po nákupu. Komplexní RUBBLE MASTER Lifetime Support se provádí formou pravidelných prohlídek kvalifikovaným technikem, což zaručuje optimální péči po dobu celého životního cyklu stroje. Doplňkové služby navíc zahrnují okamžitou pomoc v případě potřeby a asistenci pro dosažení maximálního výkonu drtičů a třídičů pro ziskové zpracování nejrůznějších materiálů.

RUBBLE MASTER tedy nabízí kompletní škálu strojů a zároveň se o vás postará po celou dobu užívání těchto špičkových a elegantních strojů. Tím se stroje RUBBLE MASTER stávají jasnou volbou pro všechny, kteří to myslí s recyklací a drcením vážně.

Autor: Robert Jurinek
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek

Hutnicí techniku Bomag nyní pořídíte s extra slevou a rozšířenou výbavou

Zveřejněno 29.3. Společnost NorWit, oficiální distributor ručně vedené hutnicí techniky Bomag, připravila pro letošní stavební sezonu cenovou akci na vybrané stroje tohoto výrobce. celý příspěvek