Renomag.cz - Díly náhradní pro stavební stroje
Dnes je 19.9. – svátek slaví Zita

Den otevřených dveří Caracal Machines se blíží

Zveřejněno: 28. 8. 2024

Tradiční předváděcí akce společnosti CARACAL MACHINES, která se zabývá prodejem, servisem a pronájmem stavebních strojů SANY, se letos odehraje 19. září v sídle firmy, v Loděnicích u Berouna. Nebyl by to Caracal, kdyby pro své hosty zase nepřichystal něco nového a originálního . Návštěvníci, kteří se na akci zaregistrují, se letos mají opravdu na co těšit.

Předváděcí akce CARACAL MACHINES letos proběhne 19. září

Areál společnosti na Husově náměstí v Loděnicích u Berouna bude letos doslova praskat ve švech. Portfolio u nás nabízených strojů SANY se v posledních letech totiž významně rozšířilo, což je dáno nejen obchodními úspěchy společnosti CARACAL MACHINES, ale i rostoucím povědomím o značce SANY a globálními ambicemi výrobce.

Na předváděcí akci bude k vidění průřez produktovým portfoliem stavebních a silničních strojů. Stavební stroje budou zastoupeny mini a midi-rýpadly, kolovými rýpadly, středně těžkými pásovými rýpadly a kolovými nakladači. Mezi největší prezentované stroje budou patřit pásová rýpadla SANY SY305C a SY265C, které si bude možné si vyzkoušet s rozmanitým příslušenstvím. Hvězdou dne bude takřka třicetitunové překládkové rýpadlo SANY SMHW30G5 s polypovým drapákem. V oblasti manipulační techniky se představí dvojice teleskopických manipulátorů SANY STH 1440 a 1840.

Stroje si bude možné vyzkoušet s rozmanitým příslušenstvím.
Stroje si bude možné vyzkoušet s rozmanitým příslušenstvím.

Jak už to bývá zvykem, v Loděnicích to nebude zdaleka jen o strojích Sany. Sekundovat jim mají mobilní drtiče rakouského výrobce SBM (CARACAL MACHINES tuto značku rovněž zastupuje) a celá paleta příslušenství (MBI, Cangini, Malaguti, MB Crusher, Montabert a další značky). Na samostatném stánku se představí vážní systémy do strojů VETRA oleje a maziva Nils. Celým dnem bude provázet známý herec Tomáš Matonoha společně s Evou Kalcovskou, jednatelkou společnosti CARACAL MACHINES; o hudební doprovod se postará DJ SUNNY. Pro návštěvníky je též zajištěno občerstvení a bohatá tombola. Zpestřením bude soutěž v dovednostech při ovládání strojů – tzv. Bagrácká olympiáda.

Kdo by měl zájem se akce zúčastnit, může se registrovat zasláním údajů na info@caracal-machines.cz, nebo zavoláním na tel. 737 712 255.

Autor: CARACAL MACHINES, s. r. o.
Foto: CARACAL MACHINES

Tématické tagy

Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.

Přečtěte si také

 

Nové

Elektrické stroje Yanmar jsou nevídaně efektivní

Zveřejněno 18.9. Prostřednictvím tuzemského dealera strojů Yanmar, společnosti ASbud Česká Republika, jsme měli možnost prozkoumat, co v oblasti elektrických strojů tento japonský výrobce nabízí. V současnosti je k dispozici komplexní elektrická „sestava“, která se… celý příspěvek

Nové mobilní generátory Bobcat PG40 a PG50

Zveřejněno 16.9. Bobcat uvádí na trh nové mobilní generátory PG40 a PG50, které představují zásadní inovaci v konstrukci mobilních generátorů. Tyto ekologické modely, poháněné motory Stage V D24 s alternátory Stamford, nahrazují jednotky předchozí generace Stage… celý příspěvek

Extrémně tvrdé otěruvzdorné oceli. Část druhá „Vlastnosti a aplikace“

Zveřejněno 13.9. V prvním díle jsme si definovali možnosti zpracování otěruvzdorných ocelí Hardox 600 a Hardox Extreme, t.j. ocelí o tvrdosti 600 HBW (cca 57 HRC) a 60 HRC. Zaměřili jsme se zejména na možnosti termického dělení, svařování a obrábění těchto materiálů… celý příspěvek