Vybraná rypadla Sunward nyní s financováním s 0% navýšením - NorWit, s.r.o.
Dnes je 8.9. – svátek slaví Mariana

Spolehlivé světlo pro profesionály

Zveřejněno: 19. 7. 2024

Nebojte se pracovat i po setmění! Kvalitní přídavná dálková a pracovní světla OSRAM LEDriving® zajistí perfektní osvětlení i v těch nejhorších světelných podmínkách, takže se práce nemusí zastavit ani v nočních hodinách.

Světlomety OSRAM LEDriving® jsou k dispozici v pěti produktových řadách: Multifunkční, Funkční, Slim, Value a Profesionální.

Řada LEDriving® od společnosti OSRAM zahrnuje širokou škálu světlometů v různých výkonech, tvarech a typech paprsků, takže si můžete vybrat ty, které nejlépe vyhovují vašim potřebám. Můžete si také vybrat z různých profilů světelného kuželu, abyste dosáhli ideálního osvětlení pro konkrétní úkol.

Ať už potřebujete intenzivně osvětlit cestu před vámi, okolí stroje při práci, nebo hledáte světlo pro bodové osvětlení, OSRAM LEDriving® má pro vás řešení. Robustní a odolné světlomety s dlouhou životností jsou k dispozici v pěti produktových řadách: Multifunkční, Funkční, Slim, Value a Profesionální řada. Všechny světlomety OSRAM LEDriving® jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů a procházejí přísnými testy, aby byla zajištěna jejich maximální spolehlivost a životnost. Jsou vhodné pro vozidla s napětím 12 V i 24 V a dodávají se i s montážním příslušenstvím.

Světlomety OSRAM LEDriving® jsou též odolné proti nárazům, vibracím a otřesům.
Světlomety OSRAM LEDriving® jsou též odolné proti nárazům, vibracím a otřesům.

Přídavná dálková a pracovní světla OSRAM LEDriving® umožňují zvýšit produktivitu práce. Dobře osvětlené pracoviště vám umožní pracovat déle a efektivněji, aniž byste se museli obávat únavy očí nebo chyb. I v zimních měsících, kdy se dny zkracují, budete moci pracovat každý den více hodin a díky tomu bez problémů dodržovat termíny a plnit úkoly včas. Nezanedbatelným benefitem je též větší bezpečnost. Dobré osvětlení pomáhá předcházet úrazům a zajistí, že budete vždy vidět, co děláte.

Investice do kvalitních přídavných světlometů se tak mnohonásobně vrátí v podobě ušetřeného času, peněz a větší bezpečnosti.

Světlomety OSRAM LEDriving® se dále vyznačují:

  • vysokým výkonem,
  • rovnoměrným rozložením světla,
  • odolnou konstrukcí,
  • kompaktním designem,
  • univerzálním použitím,
  • dlouhou životností,
  • dostupností v různých variantách.

Světla, která odolají všemu

Dálková a pracovní světla OSRAM LEDriving® nejsou jen obyčejná světla. Aby mohla být zaručena jejich odolnost proti extrémním vlivům, prošla v rámci vývoje náročnými testy v laboratoři simulace prostředí certifikované podle normy DIN EN ISO/IEC 17025. Světla bez problémů odolají vodě a prachu. I v silném lijáku nebo prašném prostředí vám světlomety OSRAM LEDriving® zajistí perfektní viditelnost. Díky nejvyššímu krytí IP6K8 a IP6K9K jsou prachuvzdorné a vodotěsné.

Problémem nejsou ani nízké či vysoké teploty. Ať už pracujete v mrazivém zimním počasí nebo v letním horku, světlomety OSRAM LEDriving® vám zajistí spolehlivé osvětlení. Fungují totiž v širokém rozmezí teplot od –40 °C do +85 °C.

Světlomety OSRAM LEDriving® jsou též odolné proti nárazům, vibracím a otřesům, takže vám zajistí spolehlivé osvětlení i v těch nejnáročnějších podmínkách.

Díky své odolnosti a spolehlivosti jsou světlomety OSRAM LEDriving® ideální jak pro profesionály, tak i hobby nadšence, kteří potřebují bezproblémové a funkční osvětlení v jakýchkoli podmínkách. Navíc OSRAM na tato světla poskytuje záruku až 5 let (pro řady FX, MX, PX a SX).

 

Nové

Budoucnost patří teleskopickým manipulátorům. JCB zde hraje prim

Zveřejněno 6.9. Teleskopické kolové manipulátory patří k těm typům strojů, po kterých v posledních letech konstantně roste poptávka. Může za to jejich všestranné uplatnění v mnoha oborech, od stavebnictví, průmyslu, logistiky až po zemědělství. S konceptem stroje s… celý příspěvek

Kompaktní kolové bagry s nízkou výškou, ale největším zdvihem ve své třídě

Zveřejněno 4.9. Kolová rýpadla s nulovým přesahem zádě Komatsu PW168-11E1 a PW198-11E1 nabízejí jednu z nejnižších celkových výšek na trhu, ale v kompaktním balení přinášejí svým uživatelům více, než byste možná v této kategorii strojů čekali. Stroje s výborně… celý příspěvek

DAF slaví tři čtvrtě století od zahájení výroby nákladních vozidel v Eindhovenu

Zveřejněno 30.8. Společnost DAF Trucks letos slaví 75 let výroby nákladních vozidel. Je to významný milník v řadě úspěchů, které jsou poháněny inovacemi, převratnými technologiemi a chytrým designem. Stejná konstrukce tvoří základ pro nejnovější generaci vozidel DAF… celý příspěvek