Vybraná rypadla Sunward nyní s financováním s 0% navýšením - NorWit, s.r.o.
Dnes je 8.9. – svátek slaví Mariana

Úspěšná řada Metso Nordtrack se rozrostla o další dva produkty

Zveřejněno: 12. 6. 2021

Na základě zpětné vazby od zákazníků společnost Metso Outotec rozšířila řadu Nordtrack o dvojici mobilních zařízení – odrazový drtič Nordtrack I908S a hrubotřídič Nordtrack S2.5. Oblíbenou řadou Metso cílí na malé a středně velké společnosti nebo generální dodavatele hledající kombinaci produktivity, dostupnosti a spolehlivosti za atraktivní cenu.

Hrubotřídič Metso Outotec Nordtrack S2.5 na staveništi.

Řada Metso Nordtrack™, představená v roce 2019, po letošním rozšíření zahrnuje 21 strojů zkonstruovaných na základě požadavků uživatelů převážně z oblasti rychlého a flexibilního drcení na zakázku.

Kombinace produktivity, dostupnosti a spolehlivosti

Jsem velmi potěšena, že mohu říci, že řada Nordtrack byla našimi zákazníky velmi dobře přijata,” uvedla Vesa Tuloisela, která v rámci Metso Outotec vede segment Nordtrack. „Ukázalo se, že jde o flexibilní řešení splňující různé požadavky. Navzdory pandemii se Nordtrack prodává velmi dobře; ve skutečnosti jsme v některých oblastech překročili prodejní cíle. I přes to však pozorně nasloucháme zpětné vazbě od zákazníků a tyto dva nové produkty představují konkrétní výsledek těchto diskusí.

Portfolio mobilních strojů Metso Nordtrack vzniklo s cílem zvýšit produktivitu při nasazení ve službách. Díky standardizovanému provedení umožňujícímu rychlou dodávku ze skladu, systému plug-and-play uvedení do provozu a široké servisní síti je toto řešení ideální pro širokou škálu aplikací – od recyklací, demolic až po použití při zpracování písku a štěrku. Řada zahrnuje mobilní stroje včetně čelisťových a odrazových drtičů, třídičů a haldovacích pasů.

Nové produkty

Nordtrack I908S je mobilní odrazový drtič určený pro menší pracoviště. Stroj může být osazen širokou škálou kladiv a zastane množství činností – od recyklace asfaltu přes drcení betonu až po tradiční rozbíjení kamene.

Malý univerzální hrubotřídič Nordtrack S2.5 je díky kompaktní lehké konstrukci, dvojici sít a široké škále vstupních materiálů ideální pro dodavatele staveb požadujících časté stěhování zařízení nebo jednoduše jako třídič k pronájmu.

Metso Outotec

Nová globální korporace Metso Outotec vznikla 1. 7. 2020 spojením společností Metso a Outotec. Korporace patří k předním světovým dodavatelům udržitelných technologií, kompletních řešení a služeb v oblasti kameniva, zpracování minerálních surovin, rafinace kovů a odvětví recyklace. „Účinnějším využíváním vody a energie u našich zákazníků, zvyšováním jejich produktivity a snižováním zátěže na životní prostředí pomocí našich postupů a poznatků výroby jsme partneři pro pozitivní změnu. Metso Outotec se zavázalo přispět k omezování globálního oteplení o 1,5 °C, figurujeme na 8. místě seznamu 100 nejlépe udržitelných globálních společností roku 2021. V roce 2020 činil prodej 3,9 mld. EUR v 50 zemích světa a v korporaci nachází pracovní místo 15 400 zaměstnanců 90 národností. Máme 150 let zkušeností v oblasti zpracování minerálních surovin a kovů,” uvádí o sobě nově vzniklé uskupení.

 

Nové

Budoucnost patří teleskopickým manipulátorům. JCB zde hraje prim

Zveřejněno 6.9. Teleskopické kolové manipulátory patří k těm typům strojů, po kterých v posledních letech konstantně roste poptávka. Může za to jejich všestranné uplatnění v mnoha oborech, od stavebnictví, průmyslu, logistiky až po zemědělství. S konceptem stroje s… celý příspěvek

Kompaktní kolové bagry s nízkou výškou, ale největším zdvihem ve své třídě

Zveřejněno 4.9. Kolová rýpadla s nulovým přesahem zádě Komatsu PW168-11E1 a PW198-11E1 nabízejí jednu z nejnižších celkových výšek na trhu, ale v kompaktním balení přinášejí svým uživatelům více, než byste možná v této kategorii strojů čekali. Stroje s výborně… celý příspěvek

DAF slaví tři čtvrtě století od zahájení výroby nákladních vozidel v Eindhovenu

Zveřejněno 30.8. Společnost DAF Trucks letos slaví 75 let výroby nákladních vozidel. Je to významný milník v řadě úspěchů, které jsou poháněny inovacemi, převratnými technologiemi a chytrým designem. Stejná konstrukce tvoří základ pro nejnovější generaci vozidel DAF… celý příspěvek