Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

Mezinárodní logistická konference SpeedCHAIN

Zveřejněno: 26. 8. 2014

Ve dnech 12. až 13. listopadu 2014 se uskuteční v reprezentačních prostorách Břevnovského kláštera v Praze devátý ročník tradiční mezinárodní logistické konference SpeedCHAIN. Její letošní motto je „Logistika – cesta správným směrem“.

Odborná konference SpeedCHAIN se může pochlubit unikátní koncentrací logistických profesionálů, akcentem na trhy v ČR a širším regionu střední Evropy. Letos navíc exkluzivně pod záštitou ministra dopravy ČR a rektorky Vysoké školy ekonomické v Praze.

Konference přinese tradičně komplexní přehled o aktuálním dění na české, evropské a globální logistické scéně s důsledným akcentem na vývoj trhu v regionu střední Evropy. Konference je rozdělena do několika sekcí, z nichž každá je specificky zaměřena na konkrétní oblasti logistiky a zásobovacího řetězce. Speciální důraz je kladen na prezentace případových studií, vývojových trendů a tendencí, které utvářejí současnou podobu logistiky.

Nedílnou součástí programu bude i unikátní ukázka na volné ploše z oblasti sledování vozidel a nákladu, jejímž cílem bude v maximální míře seznámit účastníky logistické konference SpeedCHAIN 2014 s nejmodernějšími systémy sledování pohybu vozových jednotek a nákladu na nich.

Na jednotlivé sekce bude navazovat dvouhodinový LOGISTICKÝ HYDEPARK, jehož součástí bude panelová diskuze na téma „Infrastruktura jako podmínka úspěšného rozvoje logistiky”, během druhé části budou představeny významné osobnosti české logistiky formou řízených rozhovorů, které bude moderovat Jakub Železný.

Celý program je s ohledem na výrazně mezinárodní složení přednášejících i auditoria dvojjazyčný, jednacími jazyky jsou čeština a angličtina.

Program prvního dne bude již tradičně zakončen slavnostním galavečerem V.I.P. Logistic Rendezvous 2014, na kterém bude udělena cena GRYF Supply Chain Award 2014 pro logistickou osobnost roku a předány certifikáty ECBL Evropské logistické asociace. Součástí večera je společenský program, raut, elektronické slosování všech účastníků s možností výhry široké palety hodnotných cen a unikátní prostor pro profesionální networking.

Více informací na internetových stránkách www.speedchain.eu.

Autor: Ing. Lucie Padevětová
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek