Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Proč AUSA?

Zveřejněno: 14. 10. 2016

Firma Transtechnik CS, spol. s r .o. je již řadu let spolehlivým partnerem a dodavatelem strojů a zařízení světových zahraničních firem. V portfoliu zastoupených značek nechybí Ausa se svou řadou kvalitních dumperů a domíchávačů betonu.

maximální spolehlivosti. Proto dosahuje AUSA nejnižších provozních nákladů a velmi spokojené obsluhy, a to i v těch nejtěžších terénních podmínkách. Nízké provozní náklady a spolehlivost – to je priorita značky Ausa.

Dumpery Ausa

Dumpery AUSA jsou určeny pro převoz materiálů na staveništi. Jsou skvělými pomocníky pro práci na stavbách či při zemních pracích, kde je zapotřebí manipulovat s materiálem. Pomocí kompaktních dumperů AUSA zvládnete dopravit materiál i do hůře přístupných míst a stísněných terénů.

Dumpery AUSA jsou v nabídce buď s pevným či kloubovým podvozkem, otočnou korbou a bočním výsypem. Vyberte si nejvhodnější model pro své projekty a nezapomeňte, že vhodně zvolený stroj je vizitkou profesionálního přístupu realizátora projektu!

Dumper Ausa D150 RM
Dumper Ausa D150 RM

Výhody dumperů Ausa:

  • Manévrovatelnost a malý poloměr otáčení,
  • kompaktní rozměry,
  • permanentní 4WD,
  • snadné a bezpečné ovládání,
  • nízké provozní náklady,
  • vysoká stabilita,
  • boční výsyp.

Ekonomická úspornost

Největší výhody jsou ale ekonomické. V současném pojetí vídáme na stavbách převážně kombinaci bagru a velkého nákladního vozu. Tato kombinace však nabízí jen nízkou míru využití (prostoje, omezená manipulovatelnost, daňové zatížení,...). Přejezdy jednoho nákladního vozu často zaberou až 50 % pracovní doby, zatímco ostatní prostředky (bagr) stojí nebo vyžadují užití více nákladních aut. Vezmeme-li v úvahu, že za cenu jednoho takového nákladního auta můžeme mít například 4 dumpery, ztrátové časy se se stroji AUSA mnohonásobně zmenší.

Velká využitelnost dumperů

Proto se dumpery Ausa stávají nejekonomičtějším přepravním prostředkem na menších až středních stavbách. Jejich schopnost převážet, vrstvit a znovu ukládat materiál dalece předčí možnosti nákladních vozidel. Schopnost jízdy v terénu, otočná korba, jednoduchá obsluha a možnosti využití zvyšují ziskovost zakázky.

V potaz musíme brát i bezpečnostní hledisko. Obsluha má výhled 360° bez mrtvých úhlů. Tím je značně eliminováno riziko kolize s jinými objekty nebo lidmi.

Dumper AUSA D350 AHG
Dumper AUSA D350 AHG

Priority značky Ausa

Spolehlivost. Všechny produkty a výrobky značky AUSA mají na trhu vedoucí postavení v aplikaci high-tech technologií a komponentů. Jsou zosobněním rychlé návratnosti investice, vysoké spolehlivosti a dlouhé provozní životnosti.

Produktivita. Naším cílem je najít optimální řešení pro realizaci daného projektu. Rychlá návratnost investice, spolehlivost, snadné ovládání a údržba jsou kombinací, která se rozhodně vyplatí.

Bezpečnost. Stroje AUSA jsou vyráběny s ohledem na bezpečnost obsluhy a lidí v okolí stroje. Ergonomicky umístěné ovládací prvky a vynikající výhled řidiče zajišťují vysokou míru bezpečnosti v místě nasazení těchto strojů.

Více informací získáte u našich obchodních zástupců nebo na adrese www.transtechnik.eu.

Autor: Ing. Pavel Drábek
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek