Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Profesionální nářadí, stavební mechanizace a vestavby do vozidel

Zveřejněno: 19. 2. 2015

Firma TOP CENTRUM – Jaroslav Novák byla založena v roce 1996 se sídlem v Lázních Bohdaneč. Předmětem její činnosti byl zpočátku prodej nářadí a nástrojů mimořádné kvality pro profese voda – topení – plyn. Na základě požadavků a potřeb trhu, zejména pak vhodným výběrem dalších komodit rozšířila firma sortiment nabízených produktů a služeb, přičemž se neustále drží svého hesla „kvalita z principu“.

Certifikát ISO

Společnost v roce 2008 získala certifikát TÜV SÜV Czech. V roce 2011 na základě vlastního auditu obdržela od certifikačního úřadu TÜV International s.r.o. osvědčení TÜV Rheinland® pro následující obory činnosti:

  • prodej a servis nářadí a stavební mechanizace,
  • provádění vestaveb do užitkových vozidel.

Zavedla a používá systém managementu jakosti odpovídající ČSN EN ISO 9001:2008.

Autorizovaný servis a revize

Firma na základě pravidelných servisně-technických školení u výrobců provádí a zajišťuje v nově zařízeném pracovišti na veškerý dodávaný sortiment záruční a pozáruční servis. TOP CENTRUM nově provádí dle normy ČSN 33 1600 a ČSN 33 1610 ve třídě A revize el. zařízení a spotřebičů v rozsahu E4/A.

Teleskopický žebřík Telesteps
Teleskopický žebřík Telesteps

Autorizovaný dovozce a distributor

Převážnou většinu nabízených značek firma dováží ze zahraničí přímo od výrobců. Od některých získala výhradní zastoupení nejen pro ČR, ale i pro další evropské země. Personál firmy TOP CENTRUM pravidelně absolvuje obchodně-technická školení. Svým odběratelům zajišťuje prvotřídní zákaznický servis, průhlednou cenovou politiku a nejen tím je pro své zákazníky jednoznačným pomocníkem při výběru nejvhodnější techniky.

Návrh a montáž vestaveb do vozidel

Na základě certifikátů a následném povolení Ministerstva dopravy č. C-1558 je firma způsobilá navrhovat a montovat vestavby do všech typů vozidel a zároveň provádět a zaznamenávat změny do velkého technického průkazu. Kromě standardních vestaveb, jako jsou pojízdné servisní dílny, pojízdné kanceláře a sklady firma vyrábí různé speciální vozy, např. kamerové a čistící vozy pro kanalizace, měřící vozy, laboratoře, pohotovostní, havarijní a zásahové vozy. Na přání zákazníka se dodávají do vozidel další přídavná zařízení jako jsou měniče napětí, svářecí agregáty, generátory, nezávislé topení, nájezdové lyžiny, střešní nosiče, navijáky, navigace, světelná a zvuková signalizace atd.

Auto vybavené vestavbou Sortimo
Auto vybavené vestavbou Sortimo

Sortiment, katalogy a letáky

Nabídka firmy je rozsáhlá, přehledně zpracovaná na webových stránkách www.topcentrum.cz, kde jsou k dispozici kromě katalogů a ceníků také důležité technické informace. V případě zájmu lze kontaktovat obchodní oddělení, které ochotně poradí a seznámí s ucelenou nabídkou firmy TOP CENTRUM s možností bezplatné praktické ukázky vybraného sortimentu v prostorách firmy nebo přímo u zákazníka. K dispozici jsou současně katalogy, letáky a ceníky od všech výrobců v tištěné podobě a jsou zasílány dle výběru a zájmu zákazníka zdarma.

Kufr pro topenáře a instalatéry
Kufr pro topenáře a instalatéry

Internetový obchod

Pro zkvalitnění nabízených služeb rozšířila firma nabídku prodeje prostřednictvím e-shopu na stránkách www.topcentrum.cz, kde získáváte možnost on-line nákupu vybraného sortimentu. Zde také najdete obsáhlou a ucelenou nabídku včetně technických informací.

Akce a sezonní slevy

Během roku řada dodavatelů společně s firmou TOP CENTRUM vytváří dlouhodobé sezónní slevy, ale i krátkodobé týdenní akce. Proto je třeba si vždy vyžádat aktuální cenovou nabídku, kterou Vám obchodní zástupci firmy obratem zpracují.


Autor: Jiří Hejhálek
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek