Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 27.4. – svátek slaví Jaroslav

Už žádné kompromisy. Vsaďte na prodejnu, půjčovnu i servis profesionální stavební techniky a nářadí VMP stavební technika

Zveřejněno: 21. 9. 2016

Volba vhodného nářadí a techniky ovlivňuje nejen rychlost výstavby a produktivitu práce, ale také finální kvalitu díla. Díky profesionálnímu sortimentu z půjčovny VMP spolu s poskytovaným zákaznickým servisem bude práce jedna radost.

Každý to asi zná. I se sebe lépe vybavenou dílnou či strojovým parkem se vždycky objeví situace, kdy nějaké zařízení chybí. Zbývají pak v zásadě tři možnosti: vystačit si s tím, co je k dispozici, zajít do půjčovny, a nebo sáhnout hlouběji do kapsy a věc si rovnou pořídit. V případě, že potřebujeme nářadí pouze na specifickou práci nebo párkrát do roka, pak se rozhodně nevyplatí kupovat nové. Lepší je obrátit se na půjčovnu. Jak ji ale vybrat?

Žádejte špičkovou kvalitu

V dobré půjčovně naleznete pouze kvalitní moderní přístroje určené pro profesionální použití. Důvod je přitom prostý. Díky dostatku spokojených zákazníků jsou stroje neustále v permanenci a hobby verze nebo dosluhující modely by byly věčně pokažené a přinášely by více škody než užitku.

Firma VMP – Stavební technika nabízené stroje nejenom půjčuje, ale také prodává nové a následně u nich provádí záruční i pozáruční servis. Zákazník tak má jistotu, že zapůjčený stroj je v dobrém technickém stavu a 100% připravený k použití. To je důležité, protože při zapůjčení vidíme obvykle nářadí poprvé, nemáme s ním žádné zkušenosti a netušíme, co od něho očekávat. Krásný příklad je třeba tupá řetězová pila, která, máme-li ji v ruce poprvé, vypadá, že řeže dobře; nicméně do kvality očekávané profesionály má daleko. A podobné je to s většinou zařízení. Proto po vrácení prochází každý stroj kontrolní prohlídkou, která zajistí funkčnost stroje pro další zapůjčení. Nemůže se tedy stát, že by zapůjčená mechanizace správně nepracovala.

Půjčovna VMP

V nabídce půjčovny Václava Melši, VMP – Stavební technika, naleznete širokou škálu techniky od elektrocentrál, čerpadel, hutnicí techniky, bouracích kladiv po kompresory, ponorné vibrátory, řezačky ale i rypadla. Pro zájemce je na stránkách www.vmphk.cz připraven katalog s ceníkem, čtenářům vybraný sortiment představíme v následujících odstavcích:

Sortiment pro stavbu

Hutnicí technika je zastoupena značkami Wacker Neuson, Bomag a Weber. Ze zařízení jmenujme například pěchy, jednosměrné vibrační desky, reverzní vibrační desky, ježkové válce, ručně vedené vibrační válce atd. Z technologie pro hutnění betonu pak vysokofrekvenční ponorné vibrátory, modulární ponorné vibrátory nebo s nimi související přenosné a stacionární měniče frekvence.

Od Wacker Neuson je dále k dispozici technologie pro staveniště, konkrétně elektrická či benzinová bourací kladiva, řezací stroje a rozbrušovačky.

Diamantová technika CEDIMA představuje kotouče pro řezače spár na různé druhy betonu, železobetonu a asfaltu atd. nebo také kotouče pro stěnové pily a kotouče pro ruční nářadí.

Elektrocentrály Pramac, vybavené úspornými motory Honda, jsou k dispozici jak v jednofázovém, tak i třífázovém provedení a to s výkonem od 2,5 kW do 6,6 kW. Nabízená topidla a odvlhčovače vzduchu MASTER jsou konstrukčně navržena pro dlouhodobé používání 24 h/den. Odvlhčovače jsou často používány na místech, kde je třeba regulovat vlhkost tak, aby nedošlo k materiálním škodám. Výkonově zvládají dle typu od 26 l/den až do 80 l/den. Topidla dosahují výkonů od jednotek do stovek kW a jsou k dispozici jak ve variantách elektrických, tak i plynových.

Sortiment Tsurumi Pump zahrnuje různé typy kalových čerpadel pro čerpání písku, kalů, bentonitu, bahna, ale i znečištěné vody. Čerpadla se kromě stavebnictví dají využít také u záchranných složek, ve vodárenství nebo v domácnostech.

Zahradní technika

K dispozici jsou křovinořezy, motorové a elektrické sekačky, motorové a elektrické pily značky Husqvarna a jiná zahradní technika jako například vyžínače, vysavače listí, vertikulátory, půdní vrtáky atd.

Zákaznický servis

Kromě doporučení vhodného stroje si lze před zapůjčením vše vyzkoušet a nechat předvést. Výhodou je také možnost nechat si stroj dovézt a seznámit se s jeho obsluhou přímo na místě určení. Půjčovna VMP působí v Praze, na Vysočině a v Královéhradeckém, Pardubickém, Středočeském, Libereckém, Olomouckém a Jihomoravském kraji.

Autor: Jiří Hejhálek
Foto: Archiv firmy
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek