Profibagr.cz - Náhradní díly pro stavební a zemědělskou techniku
Dnes je 26.4. – svátek slaví Oto

Užitkové vozy Volkswagen

Zveřejněno: 15. 4. 2009

Každému se lépe pracuje, když má k ruce spolehlivého „parťáka“. Mnozí podnikatelé a živnostníci proto nedají dopustit na užitkové vozy Volkswagen. Přesně podle svých individuálních potřeb si mohou vybrat skříňovou dodávku od modelu Caddy do města přes Transporter pro větší náklad až po siláka Craftera s dlouhým rozvorem, vysokou střechou a zadním přesahem pro přepravu opravdu velkých nákladů.

To, že jsou užitkové vozy Volkswagen k dispozici opravdu pro všechny, ukazují následující údaje: k přednostem jednotlivých modelů Caddy, Caddy Maxi, Transporter a Crafter patří vedle obrovského nákladového prostoru v jemném odstupňování od 3,2 m3 až do 17 m3 také značná užitečná hmotnost, která může přesáhnout hranici 2,6 tuny.


Volkswagen Transporter

Silné a hospodárné motory

Máte pocit, že pod tíhou tak velkého nákladu nedojedete do cíle včas? Silné motory užitkových vozů Volkswagen vás už po prvních metrech jízdy přesvědčí o opaku. A ještě víc určitě zapůsobí jejich hospodárnost a spolehlivost. Díky těmto vlastnostem budete mít své termíny i náklady plně pod kontrolou.


Volkswagen Crafter

Komfort i bezpečí

Tvrdá práce nemusí také nutně znamenat velkou dřinu. Ať je to Caddy, Transporter nebo Crafter, vytvářejí uvnitř příjemné pracovní podmínky komfortní sedadla, ergonomické ovládání všech prvků, účinné odhlučnění kabiny a velkorysý vnitřní prostor s početnými odkládacími schránkami, kapsami a přihrádkami.


Volkswagen Caddy Maxi

Na úrovni osobních vozů není pouze komfort, ale také kompletní bezpečnostní výbava užitkových vozů Volkswagen. Aby k případné nehodě vůbec nedošlo, disponují Caddy, Transporter a Crafter na palubě nejmodernějšími elektronickými bezpečnostními prvky a asistenčními systémy, které doplňují stabilní podvozek. Perfektní ochranu navíc samozřejmě poskytuje také robustní karoserie, bezpečnostní pásy a airbagy.

Možnosti a využití

Užitkové vozy Volkswagen jsou vhodné například jako rozvážková vozidla pro kurýry, pojízdné dílny pro řemeslníky a univerzální dodávky pro přepravu nejrůznějšího zboží. Skvěle se však uplatní rovněž při přepravě osob, a to i v kombinaci s nákladem.


Volkswagen Caddy

S modely Transporter 4Motion a novinkou Caddy 4Motion vybavenými pohonem všech kol zůstanete navíc spolehlivě mobilní i v obtížných jízdních podmínkách.


Volkswagen Caddy

Ekologicky šetrné modely

Pokud byste chtěli udělat něco mimořádně přínosného nejen pro svou peněženku, ale i pro životní prostředí, pak vás z nepřeberné nabídky užitkových vozů Volkswagen zaujmou zajisté ekologicky šetrné modely Caddy BlueMotion se sníženou spotřebou a Caddy EcoFuel na stlačený zemní plyn.

Autor: Petr Struhovský
Foto: Archiv firmy Volkswagen – Užitková vozidla
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
Bezplatné zasílání časopisu Stavební technika pro rok 2024.
 

Nové

Profesionální světlo pro profesionální práci

Zveřejněno 25.4. Investice do kvalitních přídavných světlometů se v podobě zvýšené produktivity a efektivity práce mnohonásobně vrátí. Při setmění se práce nemusí nutně zastavit a v klidu lze dodržovat termíny 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. celý příspěvek

Variantné modulárne riešenia kompaktného nakladača Valet 150 a jeho prídavných zariadení

Zveřejněno 3.4. Kompaktný nakladač Valet 150 vznikol v rámci vývojového projektu na Ústave automobilového inžinierstva a konštruovania Strojníckej fakulty Slovenskej Technickej Univerzity v Bratislave. Postupne vznikali variantné riešenia tohto mobilného pracovného… celý příspěvek

Těžba v arizonských dolech bude automatizovaná

Zveřejněno 1.4. Ve významné arizonské těžební lokalitě Bagdád bude předán celý proces těžby dálkově řízeným strojům. Klíčovým prvkem inovace je systém Cat MineStar Command for Hauling, který přináší zásadní změny v oblasti bezpečnosti, produktivity i efektivity. celý příspěvek